3 bilder: en kvinna står till vänster i jeans och t-shirt, andra bilden: silverfärgade loafers på en grå soffa, tredje bilden: svarta loafers på en soffa
Mjuka loafers med öppen tå och tofsar för kvinnor
-€ Kod till 05/12/2023

Mjuka loafers med öppen tå och tofsar för kvinnor

828,00kr

Trevlig öppen design
Detaljer framtill för extra stil
3 färger tillgängliga
Flexibilitet och komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

De mjuka, öppna mockasinerna med tofsar för damer är det perfekta alternativet till traditionella skor. Dessa mångsidiga och eleganta mockasiner kan bäras till en mängd olika outfits. Deras smidighet ger absolut komfort, medan tofsarna på ovansidan ger skon en touch av stil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mjuka damloafers med öppen tå och tofsar är ett under av design och komfort. De erbjuder den perfekta blandningen av chic och avslappnad stil, vilket skapar en mångsidig look för alla tillfällen. Dessa mockasiner finns i en mängd eleganta, neutrala färger och är lätta att matcha med vilken outfit som helst. De kompletterar din ensemble, oavsett stil.”

Väl genomtänkt design

Mockasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka att ta på och formar sig perfekt efter foten, vilket ger optimal komfort hela dagen Den subtila perforeringen på ovansidan av skorna ger en touch av elegans genom att låta luften cirkulera fritt runt foten, vilket ger en behagligt sval känsla under varma dagar. Den genombrutna detaljen ger också loafers en raffinerad och sofistikerad look.
3 bilder: en kvinna står till vänster i jeans och t-shirt, andra bilden: silverfärgade loafers på en grå soffa, tredje bilden: svarta loafers på en soffa

För en trendig look

Dessa mjuka damloafers med öppen tå och tofsar är ett under av design och komfort. De erbjuder den perfekta blandningen av chic och avslappnad stil, vilket skapar en mångsidig look för alla tillfällen. Dessa mockasiner finns i en mängd eleganta, neutrala färger och är lätta att matcha med vilken outfit som helst. De kompletterar din ensemble, oavsett stil.

Ytterligare information

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Pig Split

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER