Ett par svarta mockasiner med tofsar mot en vit bakgrund
Svarta slip-on-loafers med tofs för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Svarta slip-on-loafers med tofs för kvinnor

1065,00kr

Praktisk, snörningsfri design
Klassisk och trendig
Bekväm sula
Tidlös svart

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

De svarta slip-on loafers med tofs för damer är den perfekta kombinationen av elegant stil och suverän komfort. De svarta loafers-skorna har en elegant, snörlös silhuett och är specialdesignade för att vara lätta att ta på och av, så att de sitter perfekt på bara ett ögonblick. Tofsarna ger dem en elegant look samtidigt som de tillför en subtil men iögonfallande touch av vintagestil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är tillverkade med omsorg om detaljerna och är en perfekt blandning av klassisk och modern stil. Den tidlösa svarta färgen gör dessa mockasiner till en mångsidig sko som enkelt passar till alla outfits. Oavsett om du bär dem med en sofistikerad klänning för en elegant utekväll eller med avslappnade jeans för en avslappnad dag, passar de alla stilar.”

Praktisk och elegant design

Tofsar pryder dessa mockasiner och ger dem en unik touch. Denna subtila detalj ger skorna karaktär och personlighet, samtidigt som de är diskreta och eleganta. Den snörningsfria designen gör skorna lätta att ta på och av snabbt. Du behöver inte knyta skosnörena, utan kan bara sätta fötterna i loafers för en smidig och optimal passform. Deras flexibilitet kommer att göra uppgiften enklare.
0-dd5bcf.jpeg
Ett par svarta mockasiner med tofsar mot en vit bakgrund
Ett par svarta mockasiner med tofsar mot en vit bakgrund

Ergonomisk utformning

Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen. Den dämpade innersulan ger extra dämpning och håller dina fötter bekväma även under långa, aktiva dagar. Den solida, hållbara konstruktionen säkerställer att dessa mockasiner kommer att förbli dina trogna följeslagare under lång tid framöver. De oklanderliga ytbehandlingarna gör att de står emot vardagligt slitage och alltid ser ut som nya.

Ytterligare information

Färg

Type de cuir supérieure-véritable

cuir de vache

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

EVA

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER