Ett par svarta loafers i mockaeffekt på ett grått betonggolv
Svarta tofsloafers med mockaeffekt för damer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta tofsloafers med mockaeffekt för damer

710,00kr

Sofistikerad look
Lätt att sätta på
Mjuk och följsam mockaeffekt
Hållbarhet och komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

De svarta tofsloafers i mockaeffekt för kvinnor är den perfekta symbolen för stil, komfort och sofistikering. De dekorativa tofsarna på ovandelen ger en elegant och sofistikerad touch som lyfter fram din unika stilkänsla. Tassel loafers har en perfekt passform som omsluter dina fötter mjukt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin klassiska, tidlösa design erbjuder dessa mockasiner den perfekta blandningen av stil och komfort. De är ett måste i varje elegant, modern kvinnas garderob. De har rund tå och en bekväm passform som formar sig perfekt efter foten. Fodret i mjukt tyg gör att de känns sköna så fort du tar på dig dem. Dessutom har de en flexibel sula för utmärkt dämpning.”

En förfinad modell

Dessa loafers är tillverkade i mocka och ger en mjuk och lyxig textur till alla outfits. Den svarta färgen ger en sofistikerad men mångsidig look som gör dem lätta att matcha med en mängd olika klädstilar. En utmärkande detalj hos dessa mockasiner är de dekorativa tofsarna på ovandelen. Dessa tofsar ger en elegant och raffinerad touch till produktens övergripande design, samtidigt som de är subtila och diskreta.
Ett par svarta loafers i mockaeffekt på ett grått betonggolv

Feminin elegans

Med sin klassiska, tidlösa design erbjuder dessa mockasiner den perfekta blandningen av stil och komfort. De är ett måste i varje elegant, modern kvinnas garderob. De har rund tå och en bekväm passform som formar sig perfekt efter foten. Fodret i mjukt tyg gör att de känns sköna så fort du tar på dig dem. Dessutom har de en flexibel sula för utmärkt dämpning.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Faux daim