mockasin i brun mockaimitation med en tofs ovanför mot en vit bakgrund
Vintage loafers med tofs i mockaimitation
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Vintage loafers med tofs i mockaimitation

1361,00kr

Bekväma skor
Halkfri sula
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa eleganta och bekväma damloafers med tofs i vintageimiterad mocka är designade för att ge en sofistikerad men ändå avslappnad look. Mockasinerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en mjuk yta som lätt kan misstas för äkta mocka. De är mjuka att ta på och den sammetslena looken ger en elegant touch samtidigt som de är tåliga mot slitage.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vintage loafers med tofs i mockaimitation är ett måste för alla fashionistas som älskar modet från förr! Med sin klassiska, eleganta design är dessa skor perfekta för att ge din look en touch av retrocharm. Materialet i mockaimitation ger en mjuk och silkeslen textur, medan tofsarna ger en lekfull touch till tån på varje sko.  “

Mycket bekväm

Eleganta hängande tofsar ger skorna en subtil touch av glamour och skapar en sofistikerad look. Loafers har en superbekväm dämpad sula som ser till att dina fötter får stöd hela dagen, oavsett vart du är på väg. Den slitstarka yttersulan ser också till att skon klarar vardagens stötar och slag. Den ger också en optimal personlig passform för varje individ.
vintage svart loafer med tofs som bärs av en kvinna
mockasin i brun mockaimitation med en tofs ovanför mot en vit bakgrund
vintage brun loafer med tofs
mockasin med tofs som bärs av en kvinna

Vintage-design

Dessa vintage loafers med tofs i mockaimitation är ett måste för alla fashionistas som älskar modet från förr! Med sin klassiska, eleganta design är dessa skor perfekta för att ge din look en touch av retrocharm. Materialet i mockaimitation ger en mjuk och silkeslen textur, medan tofsarna ger en lekfull touch till tån på varje sko.  

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

,