grön mockasin i mocka som bärs av en kvinna som sitter på golvet
Avslappnade platta loafers för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Avslappnade platta loafers för kvinnor

414,00kr

En ren design
Bekväma skor
Material av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa avslappnade platta loafers för damer är den perfekta accessoaren för kvinnor som letar efter snygga och bekväma skor. Dessa mångsidiga skor har en ren, enkel design med oklanderlig finish som ger en modern touch till varje outfit. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material som mjuk mocka och har utformats med omsorg för att ge perfekt passform och optimalt stöd för foten.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa platta loafers för damer är ett par perfekta skor att ha i garderoben för en chic och avslappnad stil. Med sin enkla, eleganta design passar de perfekt för alla informella tillfällen som att gå ut med vänner, promenera på stan eller till och med på jobbet. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material som mjuk och följsam mocka och är bekväma och slitstarka för lång användning.”

De är praktiska

Med subtila detaljer som kontrasterande sömmar och dekorativa fransar på vissa modeller ger dessa loafers en extra touch av elegans till din outfit utan att kompromissa med komforten. Den platta formen gör dem dessutom lätta att bära hela dagen. Oavsett om du letar efter ett praktiskt par att ta med till jobbet eller bara något trevligt att bära på en avslappnad promenad i ditt favoritkvarter på helgen, kommer dessa avslappnade platta loafers att göra susen.
gul mocka, platt mockasin
grön mockasin i mocka som bärs av en kvinna som sitter på golvet
rosa mocka, platt mockasin
rosa mocka, platt mockasin

En enkel konstruktion

Dessa platta loafers för damer är ett par perfekta skor att ha i garderoben för en chic och avslappnad stil. Med sin enkla, eleganta design passar de perfekt för alla informella tillfällen som att gå ut med vänner, promenera på stan eller till och med på jobbet. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material som mjuk och följsam mocka och är bekväma och slitstarka för lång användning.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Material

Säsong

, ,