Moccasin i blå mocka med vit piping och en hård tofs på framsidan av skon som är placerad på en skokartong
Brittisk mockaloafer för kvinnor
2202,90kr 1970,90kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024
Rea!

Brittisk mockaloafer för kvinnor

1970,90kr

-11%
Garanterar komfort och hållbarhet
Elegant och tidlös design
Lämplig för alla tillfällen
Tillverkad av mjuk mocka

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna brittiska mockaloafer för damer är en ikonisk modell inom dammode. Loafern är tillverkad i mjuk mocka och har en elegant och lyxig finish som garanterat drar blickarna till sig. De naturliga tonerna i mockan gör varje par unikt, med subtila variationer i textur och nyans som ger produkten karaktär.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra British loafers i mocka för damer är en kvalitetsprodukt, tillverkad av de finaste materialen för att garantera komfort och hållbarhet. Loafern har en elegant och tidlös design som passar perfekt för alla tillfällen. Mockasinen är tillverkad i mjuk mocka och formar sig perfekt efter dina fötter, vilket ger optimal komfort hela dagen.

Fri rörlighet

Den lätt rundade ovandelen ger en säker och bekväm passform, samtidigt som den ger en känsla av frihet som är skräddarsydd för dina fötters naturliga rörelser. Det eleganta snittet ger också din outfit en oklanderlig finish. Moccasinens klassiska brittiska stil understryks av omsorgsfulla detaljer som diskreta handsömmar, vilket ger en unik hantverksmässig touch. Den robusta yttersulan ger ett pålitligt grepp på alla underlag, medan den läderfodrade insidan ger komfort hela dagen.

loafer i grön mocka
Moccasin i blå mocka med vit piping och en hård tofs på framsidan av skon som är placerad på en skokartong
flera mockasiner i olika färger
loafer i grön mocka

Elegant design

Utsidan i mocka ger mockasinen en mjuk, sammetslen struktur som ger en lyxig touch till varje look. Insidan är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg som ger komfort hela dagen utan att ge avkall på stil eller elegans. Moccasinens eleganta design är tidlös och sofistikerad med rena linjer som löper längs hela moccasinens längd, vilket ger en elegant men avslappnad touch till dess silhuett.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

, ,