Loafer i brun mocka med svart sula mot vit bakgrund
Damloafers i mocka för damer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers i mocka för damer

769,00kr

Bekväma skor
Halkfri sula
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa casual loafers i mocka för damer är det perfekta valet för moderna kvinnor som vill lägga till en touch av chic casual-stil till sina vardagsoutfits. Dessa eleganta skor har en tidlös design som passar perfekt till en mängd olika outfits, från affärskostym till fritidskläder. Dessa loafers i mocka är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder komfort och hållbarhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa casual loafers i mocka för damer är det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor som vill ge sin garderob en elegant och bekväm touch. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimal komfort hela dagen. Den tidlösa designen gör att de passar till allt från jeans och klänningar till kjolar.”

Hög hållbarhet

Med sin oöverträffade komfort och tidlösa stil kommer dessa skor att vara dina perfekta följeslagare på hektiska dagar när du vill se både snygg och bekväm ut. Deras robusta konstruktion garanterar också en lång livslängd så att du kan njuta av din investering under många år framöver. När det gäller stilen har dessa casual loafers i mocka för damer behållit den ikoniska mockasinsilhuetten som har varit populär i årtionden.
olika färger tillgängliga för den bruna mockasinen i rött och grått
Loafer i brun mocka med svart sula mot vit bakgrund
damloafer i röd mocka
mockasin i röd, brun, grå eller svart mocka som bärs av en kvinna

En touch av chic

Dessa casual loafers i mocka för damer är det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor som vill ge sin garderob en elegant och bekväm touch. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimal komfort hela dagen. Den tidlösa designen gör att de passar till allt från jeans och klänningar till kjolar.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Material

Säsong

,