mockasin i lila och rosa mocka med päls på grå botten
Damloafers i mocka med rosettdetalj
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers i mocka med rosettdetalj

1302,00kr

Bekväma skor
En avslappnad look
Varma vintermockasiner

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra damloafers med rosett i mocka är det perfekta valet för att ge din garderob en touch av komfort och stil. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial som läder och är designade för att hålla länge samtidigt som de är mjuka och följsamma. Fuskpäls täcker utsidan av mockasinerna, vilket skapar en behaglig struktur och en elegant look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa damloafers i mocka med rosett är ett perfekt val för kvinnor som vill ge sin vintergarderob en mysig och varm touch. Dessa loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en snygg ovandel i pälsimitation som ger en härligt mjuk och plyschig look. Varje par har också en finurlig tofs som ger den tidlösa designen en charmig personlig touch.”

Bra stöd

Mockaskornas mocka och fodrade insida omsluter försiktigt dina fötter och ger en mjuk och varm känsla. Den mjuka känslan förstärks av den vadderade insidan, som ger extra komfort och perfekt stöd för fötterna. Färgpaletten gör att skorna enkelt kan kombineras med vilken outfit som helst, från jeans och leggings till en vacker vinterklänning.
damloafer med tofs i brunt läder
mockasin i lila och rosa mocka med päls på grå botten
mockasin med tofs och päls för kvinnor
svart läderloafer med tofs för kvinnor

Sköna loafers

Dessa damloafers i mocka med rosett är ett perfekt val för kvinnor som vill ge sin vintergarderob en mysig och varm touch. Dessa loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en snygg ovandel i pälsimitation som ger en härligt mjuk och plyschig look. Varje par har också en finurlig tofs som ger den tidlösa designen en charmig personlig touch.

Ytterligare information

Material

Säsong

,