Blå mockasin mot vit bakgrund.
Damloafers med tofs i mocka
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med tofs i mocka

769,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Mer än 10 färger tillgängliga
Lättviktssko
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa avslappnade mocka loafers med tofs för damer är det perfekta valet om du letar efter en bekväm men elegant stil. De är tillverkade i äkta läder och är lätta att ta på. Fransarna som sitter fast på skon med sin guldkedja ger en touch av nyckfullhet. Dessa mockasiner är perfekta för dig som vill kombinera komfort och stil i vardagen, med en rad olika färger att välja mellan, särskilt eftersom sulan är flexibel och dubbad, vilket gör dem lätta att greppa och ett nöje att gå i!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa avslappnade loafers för damer är en perfekt blandning av stil och komfort. De är tillverkade av äkta spaltläder och är slitstarka och hållbara. Våra enkla slip-on-flats är perfekta för avslappnade dagar när du vill vara bekväm men ändå snygg. Med sin klassiska skärning kan dessa loafers bäras till vilken outfit som helst för en elegant och sofistikerad look.”

Färgglada fransar som hålls samman av en guldkedja

Dessa avslappnade mockaloafers för damer är perfekt bekväma, men ändå eleganta och trendiga. De platta skorna är prydda med färgglada tofsar som hålls ihop av en guldkedja, vilket ger den klassiska stilen lite extra. Dessa mockasiner, med sina eleganta synliga sömmar, är perfekta för alla situationer, och deras många färger kommer enkelt att matcha dina outfits!
2469-42477b.jpeg
Blå mockasin mot vit bakgrund.
2469-48fd8d.jpeg
Foto av ett par mörkblå loafers mot en vit bakgrund

Platta skor som är lätta att ta på

Dessa avslappnade loafers för damer är en perfekt blandning av stil och komfort. De är tillverkade av äkta spaltläder och är slitstarka och hållbara. Våra enkla slip-on-flats är perfekta för avslappnade dagar när du vill vara bekväm men ändå snygg. Med sin klassiska skärning kan dessa loafers bäras till vilken outfit som helst för en elegant och sofistikerad look.

Ytterligare information

Säsong

,

Material