Foto av olika par indiska mockasiner med tweed på ovansidan av foten, i olika färger.
Indian loafers med ovandel i fodrad mocka och tweed
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Indian loafers med ovandel i fodrad mocka och tweed

2427,00kr

Bra gångkomfort
Utmärkt stöd för foten
En varm, fylld interiör

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra Indian-mockasiner i fodrad mocka med ovandel i tweed är eleganta och av utmärkt kvalitet, tillverkade uteslutande av äkta läder och förstklassiga material. De finns i olika färger och i olika damstorlekar så att alla kan värma sina fötter med stil hela vintern.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Med sin indiska moccasinform har dessa skor en tröstande lockelse. De är fodrade med päls som håller fötterna varma och den tweedklädda ovandelen ger dem en lyxig touch. En liten satinbåge vid ankeln avslutar skon på ett raffinerat sätt.

Kvalitet

Dessa indiska mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och eleganta. Mocka är ett ädelt material som ger optimal komfort för fötterna, ännu bättre med pälsfoder. Tweed är ett elegant material som ger en sofistikerad touch. Yttersulan är halkfri för ännu bättre gångkomfort.

Foto av olika par indiska mockasiner med tweed på ovansidan av foten, i olika färger.
12958-bb2f0e.jpeg

Hela vintern lång

Vi erbjuder dig denna modell av indisk mockasin i fodrad mocka med ovandel i tweed, i olika färger för att leka med stilen. Färger som passar till allt och skor som förhöjer alla dina outfits, från de mest avslappnade till de mest eleganta, för en trendig look hela vintern lång.

Ytterligare information

Säsong

,

Material