Indiska vintermockasiner i fodrad mocka med tofs på ovansidan, i olika färger, placerade på en soffa
Indianmockasin i mocka med pompomfoder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Indianmockasin i mocka med pompomfoder

1183,00kr

Bra gångkomfort
En avslappnad look
En varm, fylld interiör

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra skor är formade som indianska mockasiner, de är perfekta för vintern tack vare det pälsfodrade mockatyget och de är bedårande med sin stora pälspom-pom på framsidan. Skor som kombinerar komfort, stil och värme, perfekt för att möta kylan. Våra indiska mockasiner i mocka med tofsar tar hand om dina fötter och din stil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Precis som historiska indiska mockasiner har våra skor en flexibel sula för komfort och låter foten röra sig fritt samtidigt som de hålls stadigt. Eftersom sulan är halkfri är våra moderna indianska mockasiner förstärkta baktill på foten, vilket gör dem mycket bekväma att bära och gå i.”

Kvalitet

Våra indiska mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material, fårskinn och äkta päls som håller dina fötter varma och bekväma. Mjuka material ger dem en bekväm stil och en elegant look, perfekt för att förstärka en avslappnad look.
Indiska vintermockasiner i fodrad mocka med tofs på ovansidan, i olika färger, placerade på en soffa

I enlighet med traditionen

Precis som historiska indiska mockasiner har våra skor en flexibel sula för komfort och låter foten röra sig fritt samtidigt som de hålls stadigt. Eftersom sulan är halkfri är våra moderna indianska mockasiner förstärkta baktill på foten, vilket gör dem mycket bekväma att bära och gå i.

Ytterligare information

Säsong

,

Material