Indisk vintermockasin i grå mocka på en pälsmatta
Indiska vintermockasiner i mocka med foder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Indiska vintermockasiner i mocka med foder

1183,00kr

Bra gångkomfort
Skor som är lätta att ta på
En varm, fylld interiör

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra indiska vintermockasiner i mocka är perfekta för det kalla vädret och ger dig en mycket elegant stil tack vare deras högkvalitativa, lyxiga material. En vacker loafer i mocka med päls på ovandelen, som kontrasterar mot resten av skon samtidigt som den framhäver skon. Dessa vintermockasiner avslutas med en liten satinbåge som går runt ankeln för en raffinerad look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra Indian-mockasiner är perfekta för kalla och blöta dagar och är tillverkade av fårskinn med päls, material av hög kvalitet som är utformade för att ge komfort och värme. Dessa mockasiner har en traditionell indisk design, omarbetad på ett modernt och aktuellt sätt för att ge dina outfits både en touch av äkthet och en snygg, trendig kant.”

Perfekt för vintern

Mocka är ett mjukt och följsamt material som är perfekt för mockasiner, som per definition är mjuka skor. Din fot har rörelsefrihet så att du kan gå bekvämt. Med tunna, halkfria gummisulor har våra mockasiner utmärkt grepp på alla underlag, vilket gör dem till ett perfekt val för utomhusaktiviteter.
Indisk vintermockasin i grå mocka på en pälsmatta
0-cb7927.jpeg

Möt kylan med stil

Våra Indian-mockasiner är perfekta för kalla och blöta dagar och är tillverkade av fårskinn med päls, material av hög kvalitet som är utformade för att ge komfort och värme. Dessa mockasiner har en traditionell indisk design, omarbetad på ett modernt och aktuellt sätt för att ge dina outfits både en touch av äkthet och en snygg, trendig kant.

Ytterligare information

Material

Säsong

,