-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Klassiska tofsloafers i mocka

651,00kr

Klassisk design
Bekväma skor
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i mocka med fransar är otroligt snygga och trendiga och ger din garderob en sofistikerad touch. De är tillverkade i mjuk och bekväm mocka och är perfekta för kvinnor som vill ha ett par eleganta men ändå avslappnade skor. Fransarna framtill på mockasinerna ger en unik bohemisk stil som garanterat drar blickarna till sig. Fransarna är mjuka och lätt strukturerade, vilket skapar en kontrast till mockans sammetslena textur.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra damloafers i mocka med fransar är ett elegant och bekvämt val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade i mocka av hög kvalitet och är både snygga och slitstarka. Fransarna på skornas framsida ger en festlig touch till helhetsintrycket och ger en unik bohemisk stil som verkligen är populär i dagens mode. Mockasinerna har även tofsar på framfoten som en extra utsmyckning.

Mjuk mocka

Få den perfekta bohemiska och chica looken med dessa damloafers i mocka med fransar. Skorna är tillverkade av förstklassiga material och är det perfekta valet för dig som vill ge din garderob en touch av avslappnad sofistikering och komfort. Ovandelen i mjuk mocka ger en texturerad och elegant look, medan fransarna ger ett visst flyt till de traditionella snörena.

loafer i röd mocka med fransar som bärs av en kvinna
Kvinna med röd läderloafer med tofs
loafer i grå mocka med fransar som bärs av en kvinna
loafer i svart mocka med fransar som bärs av en kvinna

Halkfri

Fransarna på skornas ovansida ger en smart touch till deras avslappnade look. De ger också en touch av bohemisk chic som bidrar till deras charm. När det gäller praktiska egenskaper har dessa mockasiner allt! De har en flexibel halkfri sula för optimalt grepp på alla underlag och en vadderad krage som omsluter hela foten i en bekväm kokong.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

, ,