Grön mocka loafer med brun sula mot en vit bakgrund
Loafers med mjuka sulor i mocka
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers med mjuka sulor i mocka

591,00kr

Halkfri sula
Klassisk design
Bra gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i mjuk mocka är ett elegant och bekvämt val för alla avslappnade tillfällen. Skorna är tillverkade i mjuk mocka av hög kvalitet och har en anmärkningsvärd mjukhet och hållbarhet. Våra loafers har en klassisk silhuett som är lätt att bära till vilken outfit som helst. Den mjuka gummisulan ger ett säkert och bekvämt fotsteg, medan den dämpade innersulan ger extra stöd i fotvalvet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i mjuk mocka är den perfekta lösningen för dig som vill ha komfort och stil i ett och samma par skor. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och har en perfekt passform tack vare sin flexibla, lätta konstruktion. Den eleganta designen är perfekt för alla tillfällen, från en avslappnad utekväll till ett professionellt evenemang. Den flexibla mockasulan säkerställer optimal luftcirkulation samtidigt som den ger rätt dämpning för dina fötter.”

De är lätta att sätta på

Kontrastfärgade sömmar ger en extra touch av sofistikering och fulländar den övergripande looken. Dessa loafers finns i en mängd olika storlekar så att de passar perfekt oavsett vilken storlek du är ute efter. De är också lätta att ta på, tack vare den öppna hälen för snabb åtkomst. Sammanfattningsvis är loafers i mocka fulla av kvalitet, hållbarhet, tidlös stil och oförglömlig komfort.
svart mocka loafer för kvinnor
Grön mocka loafer med brun sula mot en vit bakgrund
gul mockaloafer för damer
rosa mockamockasin för kvinnor

De är halkfria

Sulan är också halkfri, så att du är säker när du går på hala ytor. Våra loafers har en snygg silhuett som enkelt kan anpassas till olika klädstilar. Oavsett om de kombineras med dressade byxor eller avslappnade jeans är de det perfekta komplementet till alla dina favoritoutfits. Ovandelen i mocka av hög kvalitet ger ett visuellt tilltalande utseende, samtidigt som den är slitstark för att förlänga livslängden ytterligare.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

Material

Säsong

, ,