Beige mocka med snörning och fleecefoder mot en vit bakgrund
Platta loafers med snörning för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Platta loafers med snörning för kvinnor

532,00kr

En klassisk look
Bra stöd för foten
Ett brett utbud av storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa platta damloafers med snörning är det perfekta valet för alla avslappnade tillfällen. Skorna är omsorgsfullt tillverkade och är både bekväma och eleganta. Den mjuka texturen och den sammetslena syntetiska mockan ger dem en sofistikerad känsla. Designen är elegant och tidlös, vilket gör att du kan bära dem till en mängd olika outfits. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mycket tåliga mot slitage.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna platta damloafer med snörning är det perfekta valet för en avslappnad men sofistikerad outfit. Denna loafer är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort och exceptionell hållbarhet som kommer att göra din upplevelse njutbar. Den mjuka syntetiska mocka som används vid tillverkningen av dessa skor garanterar en sammetslen känsla under foten samtidigt som den är lätt att ta hand om.”

Tidlös design

Denna produkt är symbolen för elegans och komfort. Den tidlösa designen gör det enkelt att anpassa dem till olika outfits och tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute eller en elegant kväll inne. De neutrala färgerna, t.ex. beige eller svart, passar perfekt till de flesta klädtoner.
olikfärgade mockasiner med kvinnofötter och en bok
Beige mocka med snörning och fleecefoder mot en vit bakgrund
brun platt loafer med snörning för kvinnor
grå, platt mockasin med snörning för kvinnor

En trevlig hamn

Denna platta damloafer med snörning är det perfekta valet för en avslappnad men sofistikerad outfit. Denna loafer är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort och exceptionell hållbarhet som kommer att göra din upplevelse njutbar. Den mjuka syntetiska mocka som används vid tillverkningen av dessa skor garanterar en sammetslen känsla under foten samtidigt som den är lätt att ta hand om.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

,