beige mockasin med tofs och en ring på toppen för att stå på ett bord
Retro loafers med fransar för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Retro loafers med fransar för kvinnor

710,00kr

Ett elegant och raffinerat utseende
Lättviktsskor
Många storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa fransiga loafers i retrostil är ett måste för alla kvinnor som vill ha stil och komfort. Dessa eleganta och raffinerade skor har utformats för att ge en touch av elegans till dina favoritkläder samtidigt som de ger den komfort du behöver hela dagen lång. Mockasinerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och har en slät och mjuk yta som är behaglig mot huden.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra damloafers med fransar i retrostil är ett par mångsidiga och eleganta skor som ger din outfit en speciell touch. Dessa loafers är designade i klassisk retrostil och har en distinkt fyrkantig form som ger dem en unik och tidlös look. Våra damloafers med fransar i retrostil är tillverkade av kvalitetsmaterial och lovar komfort och hållbarhet hela dagen.”

Elegant design

De har en klassisk loafersilhuett med en elegant fyrkantig tå som ger skon en sofistikerad touch. Tofsdetaljen på ovandelen ger vintage-designen en touch av elegans. Skorna har en dämpad innersula för komfort under långa timmar på fötterna och en slitstark yttersula i gummi som ger ett fast och säkert grepp på alla underlag.
svart loafer med tofs
beige mockasin med tofs och en ring på toppen för att stå på ett bord
tofsloafer för kvinnor
2 par damloafers med tofsar

God vidhäftning

Den slitstarka yttersulan i gummi ger ett stadigt grepp på alla underlag och ger överlägsen komfort när du går. Ventilationsporerna i polyuretanmaterialet cirkulerar luft runt fötterna och håller dem svala hela dagen.

Ytterligare information

Storlek

33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Material

Säsong

, ,