Ett par glänsande blå sammetsloafers med en guldrem framtill och ett tigerhuvud präglat på ovansidan. Används med svarta byxor på ett grått golv
Bröllopsloafers i sammet med tigermärke
651,00kr710,00kr Select options
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Bröllopsloafers i sammet med tigermärke

651,00kr710,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Oavsett om du är brudgum eller gäst kan du välja våra loafers med tigerlapp i sammet för att komplettera din sofistikerade look och känna dig bekväm varje ögonblick på din stora dag. Den omsorgsfullt utformade originaldesignen kombinerar lyxiga material och detaljer för att skapa en stil som inte bara är bekväm att bära, utan också elegant och sofistikerad. Dessa sublima skor är stabila och slitstarka och lika bekväma som de är vackra, så de kommer garanterat att göra ett statement vid alla tillfällen.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra bröllopsmockasiner är ett djärvt och elegant val för alla som letar efter bekväma och moderiktiga skor. De är lätta att ta på och passar perfekt för både religiösa och borgerliga ceremonier, liksom för formella utekvällar. Denna modell finns i svart, men även i ljusare nyanser av rött och blått, för att komplettera en outfit med en mer självsäker karaktär.  “

Lyxiga detaljer

Det här paret är tillverkat i lyxig sammet och är mjukt att ta på och är ett utmärkt val för att tillföra en touch av sofistikering och glitter till alla outfits. Som ett riktigt smycke ger den lilla tigerhuvudlappen och guldremmen en unik, trendig charm som gör att du kan visa upp din smak för originalitet.        
Ett par glänsande blå sammetsloafers med en guldrem framtill och ett tigerhuvud präglat på ovansidan. Används med svarta byxor på ett grått golv
Ett par glänsande blå sammetsloafers med en guldrem framtill och ett tigerhuvud präglat på ovansidan. Används med svarta byxor på ett grått golv
10566-ece24b.jpeg

Optimal komfort

Med sin smala passform anpassar sig dessa mockasiner perfekt efter din fot och ger oslagbar passform utan att kompromissa med din stil. Den tjocka yttersulan i gummi ger optimal komfort och dämpning, medan den dämpade innersulan förhindrar irritation eller obehaglig skavning. Den platta klacken ger skorna bra stabilitet så att du kan dansa hela natten utan att behöva oroa dig för att det ska bli obekvämt.    

Ytterligare information

Material

Säsong