Ett par klädda loafers för män i marmorerat brunt syntetläder med sömnadsmönster och grå randig canvas med tofs på ovansidan.
Eleganta loafers i två material med tofsar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Eleganta loafers i två material med tofsar

1124,00kr

Enkelt underhåll
Utmärkt hälstabilitet
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter formella skor att bära på ett bröllop, eller om du helt enkelt letar efter snygga skor för vardagsbruk, välj denna eleganta och eleganta modell! Oavsett tillfälle kommer våra tvåfärgade tassel loafers att ge din look en sofistikerad touch samtidigt som de kombinerar mode och komfort. Deras tvåfärgade look förstärker din retrostil, medan de dekorativa detaljerna ger din outfit en touch av originalitet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner i två material med tofsar, som finns i brunt eller svart, är ett par skor som kombinerar elegans och prestige. Den smarta kombinationen av två material ger modellen en klassisk men ändå modern look. Den tidlösa designen är framtagen för män som gillar att vara eleganta och trendiga, och är det perfekta valet för att komplettera en avslappnad eller retro bröllopskostym.        “

Ytbehandling av hög kvalitet

Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade och har en harmonisk kombination av två texturer: slätt svart eller brunt läder på framsidan och randig textil på ovansidan. Med små perforeringar som bildar en vacker rosett och dekorativa tofsar på toppen ger dessa utsmyckningar en originell, sofistikerad touch som säkert kommer att göra ett stänk vid de mest prestigefyllda ceremonierna.  
Ett par klädda loafers för män i marmorerat brunt syntetläder med sömnadsmönster och grå randig canvas med tofs på ovansidan.

Robust och bekväm design

De är robusta och bekväma och tillverkade av material som ger dem exceptionell och långvarig kvalitet. Innersulorna är fodrade och den platta hälen ger ett perfekt fotvalv så att du kan vila fötterna hela dagen. Den halkfria yttersulan ger också det stöd och grepp du behöver för att känna dig bekväm i alla situationer.      

Ytterligare information

Material

,

Säsong

,