Ett par aftonmockasiner med mångfärgade arabesker och silverbitar visas på en rutig yta med svartvita bokstäver. Det finns skoträd i trä med en guldknapp på insidan av skorna.
Kvällsloafers med färgglatt arabeskmönster
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Kvällsloafers med färgglatt arabeskmönster

710,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Bra regntäthet
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Med sin djärva design och optimala komfort är våra aftonloafers med färgglada arabeskmotiv perfekta för alla män som älskar lyx och vill sticka ut med originalitet. De är både eleganta och trendiga och kommer att förstärka din eleganta outfit och din unika stil för att väcka uppmärksamhet på ett bröllop eller ett speciellt evenemang. Med denna praktiska, bärbara modell kommer du äntligen att vara redo att göra ett statement för alla tillfällen!  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa eleganta och sofistikerade mockasiner med vackra arabesker är ett utmärkt val för att ge din look stil och lite extra piff. Oavsett om du planerar en formell eller informell tillställning, ett bröllop eller en enkel middagsbjudning, kommer den originella designen att ge färg och struktur till din outfit.”

Elegant och lyxig

Skorna finns i en rad iögonfallande färger och passar perfekt till en mängd olika kostymer och smokingjackor. Det skimrande, vackert utformade arabeskmönstret kommer garanterat att fånga blicken, medan guldbiten ger skorna en extra touch av elegans och lyx. Våra loafers har inga snören eller andra fästanordningar och är lätta att ta på och av.
Ett par aftonmockasiner med mångfärgade arabesker och silverbitar visas på en rutig yta med svartvita bokstäver. Det finns skoträd i trä med en guldknapp på insidan av skorna.
3999-65b2d6.jpeg

Ett par med en originell design

Dessa eleganta och sofistikerade mockasiner med vackra arabesker är ett utmärkt val för att ge din look stil och lite extra piff. Oavsett om du planerar en formell eller informell tillställning, ett bröllop eller en enkel middagsbjudning, kommer den originella designen att ge färg och struktur till din outfit.

Ytterligare information

Material

Säsong

,