Två par svarta och blå mockasiner i glänsande sammet med blommigt broderi och paljetter samt en innersula i guld. De visas på en brun träyta bredvid en herrtidning
Loafers i glänsande sammet med blommigt broderi och paljetter
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i glänsande sammet med blommigt broderi och paljetter

947,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt gångkomfort
Långvarig glans
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Klä dina fötter i stil med våra glänsande sammetsloafers med blommigt broderi och paljetter, som kommer att ge din look en bländande finish! Dessa sublima skor är perfekta för klädda tillställningar som bröllop eller formella kvällar, men kan också bäras varje dag för att ge en elegant touch till din vardagsoutfit. De är lyxiga och sofistikerade och passar perfekt för alla tillfällen, för att blända alla dina gäster utan att göra avkall på din komfort eller dina fötters välbefinnande!  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den unika och originella designen på dessa mockasiner ger dig all den elegans du behöver för att sticka ut och komplettera din eleganta och trendiga bröllopsoutfit. De är inte bara snygga och sofistikerade, de är också tillverkade enligt högsta kvalitetsstandard. De är dekorerade med raffinerade utsmyckningar och passar perfekt till en neutral eller mer färgstark kostym.        “

Lyxigt broderi

Dessa magnifika skor har ett charmigt broderi med detaljerade blommor, gjorda av silvertrådar som vackert smälter samman med den djupsvarta eller mörkblå sammetsbakgrunden. De glittrande paljetterna med sina lyxiga detaljer ger en extra touch av glamour och gnista till dina festliga aftonjackor.  
0-25fca1.jpeg
Två par svarta och blå mockasiner i glänsande sammet med blommigt broderi och paljetter samt en innersula i guld. De visas på en brun träyta bredvid en herrtidning

Bekväm att bära

Detta sublima par är tillverkat av slitstarka, hållbara material och är utformade för att vara bekväma att bära hela dagen: högsta komfort utformad för dina fötters välbefinnande. Våra mockasiner har en tjock, halkfri gummisula och en inre hälinsats för optimal dämpning vid varje steg.

Ytterligare information

Material

Säsong

,