Högblanka loafers i guldglitter för män med fotorelief mot vit bakgrund
Loafers med guldnitar för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med guldnitar för män

1539,00kr

En extravagant, elegant look
En unik design
Perfekt för speciella tillfällen
Bekväm och elegant

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers för män med guldnitar är sinnebilden för elegans och stil. Dessa exceptionella skor är designade för män som gillar att sticka ut och göra ett djärvt statement med sin outfit. Dessa loafers är tillverkade med oklanderligt hantverk och pryds av en mängd gyllene paljetter som fångar ljuset på ett hypnotiskt sätt. Varje steg du tar kommer att åtföljas av en gnistrande glans som drar alla blickar till dig.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers för män med guldnitar är sinnebilden för elegans och djärv stil. Dessa loafers är designade för män som gillar att sticka ut och göra ett fashion statement, och är ett perfekt val för alla speciella tillfällen där du vill glänsa. Dessa loafers har en ovandel i syntetiskt läder av hög kvalitet, täckt av glittrande guldnitar och är tillverkade med exceptionell känsla för detaljer.”

En klassisk, formell kostym!

Dessa loafers i guld kan bäras vid alla slags speciella tillfällen, från eleganta kvällar till bröllop och fester. De passar perfekt till en klassisk kostym för en formell look, eller till jeans och skjorta för en mer avslappnad men ändå elegant outfit. Oavsett om du är en djärv man som gillar att sticka ut från mängden eller om du bara vill lägga till en touch av glamour i din garderob, är dessa guldloafers ett måste.
Högblanka loafers i guldglitter för män med fotorelief mot vit bakgrund

Designad för män som gillar att sticka ut från mängden

Våra loafers för män med guldnitar är sinnebilden för elegans och djärv stil. Dessa loafers är designade för män som gillar att sticka ut och göra ett fashion statement, och är ett perfekt val för alla speciella tillfällen där du vill glänsa. Dessa loafers har en ovandel i syntetiskt läder av hög kvalitet, täckt av glittrande guldnitar och är tillverkade med exceptionell känsla för detaljer.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,