-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Spetsiga gröna loafers i krokodilliknande läder

1479,00kr

Bra regntäthet
Utmärkt gångkomfort
Långvarig glans
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upplev den tidlösa elegansen i våra gröna spetsiga loafers med krokodileffekt som accessoar till din bröllopskostym. Detta par skor är ett utmärkt val för män som vill ha en sofistikerad touch på sin outfit. Den krokodilliknande texturen ger en extra dimension för en lyxig och raffinerad look. Mockasinerna är tillverkade av äkta läder och är bekväma att bära under alla årstider. Häng med i de senaste trenderna genom att köpa dessa magnifika skor idag!      

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin utsökta läderfinish med krokodileffekt och ljusa, naturgröna färg kommer dessa skor garanterat att fånga blickarna från alla omkring dig. Den avsmalnande tån ger framfoten en modern look, medan den traditionella snörlösa loaferdesignen skapar en snygg, elegant linje genom hela skon.”

Lyxigt krokodiltryck

Med sina raffinerade detaljer kommer denna klassiska men ändå trendiga modell att göra din stil unik. Den här sublima skon är tillverkad i äkta nötläder och har ett strukturerat präglat tryck som efterliknar krokodilskinn och ger en subtil touch av exotisk lyx. Det ikoniska spännet i guldmetallic ger skon en extra touch av chic.        
3901-c07d53.jpeg
Ett par spetsiga mockasiner i grönt läder med krokodileffekt och förgyllda bitar mot en vit bakgrund
3901-019e74.jpeg

Funktionell och bekväm

Dessa funktionella och slitstarka loafers är den perfekta blandningen av stil och komfort. De har en liten platt klack på 3 cm för optimalt stöd och dämpning av hålfoten, så att du kan känna dig bekväm hela dagen. Den halkfria och slitstarka gummisulan ger bra grepp på alla underlag, både inomhus och utomhus.    

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

,

Hauteur talon

3 cm