Barfota, ett par mockasiner i svart med geometriska broderier av guldfärgade strassstenar. En fot vilar på ett brunt parkettgolv.
Svarta loafers för män med guldfärgade strassstenar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta loafers för män med guldfärgade strassstenar

473,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Lägg till en touch av elegans till din bröllopsoutfit med våra svarta loafers med guldfärgade strassbroderier för män! Dessa skor är designade för dig som vill sticka ut i stil utan att tumma på komforten. Den klassiska designen ger en sofistikerad, glamorös och mycket originell touch till din helårslook. Modellen är lätt att ta på och ger perfekt passform och optimalt stöd för foten.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin vintagekänsla men ändå moderna snitt erbjuder dessa skor en unik stil som kommer att vara det perfekta komplementet till din eleganta outfit och som garanterat kommer att göra succé i din omgivning. Dessa loafers har en ovandel i syntetläder och en tidlös och klassisk design som kan bäras till alla formella tillfällen som bröllop eller andra evenemang där du behöver sticka ut från mängden.    “

En touch av glamour

Det finns inget bättre än den här modellen för att ge din look en touch av glamour och lyx! Glittrande guldfärgade strassstenar pryder loafersens ovandel och skapar en sofistikerad look som omedelbart drar blickarna till sig samtidigt som den bildar en vacker grafisk design. Dessa mångsidiga loafers är som ett riktigt smycke och passar perfekt till kostym eller aftonjacka.      
Barfota, ett par mockasiner i svart med geometriska broderier av guldfärgade strassstenar. En fot vilar på ett brunt parkettgolv.

Att sticka ut med elegans

Med sin vintagekänsla men ändå moderna snitt erbjuder dessa skor en unik stil som kommer att vara det perfekta komplementet till din eleganta outfit och som garanterat kommer att göra succé i din omgivning. Dessa loafers har en ovandel i syntetläder och en tidlös och klassisk design som kan bäras till alla formella tillfällen som bröllop eller andra evenemang där du behöver sticka ut från mängden.    

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

,