Ett par halvpolerade mockasiner i slätt läder och brun och beige syntetmocka med tvåfärgade fransar samt rem och spänne upptill.
Tvåfärgade loafers med fransar och spänne
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tvåfärgade loafers med fransar och spänne

1006,00kr

Långvarig glans
Enkelt underhåll
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Kombinera stil och komfort genom att välja dessa tvåfärgade fransiga loafers med spänne till en chic och elegant outfit! Detta sublima par med en unik look har designats för att tillfredsställa de mest krävande retro-modeälskarna när det gäller eleganta skor som är lätta att ta på. Dessa originella mockasiner är slitstarka och tåliga. De kommer garanterat att bli ett måste i din garderob för oklanderlig stil.    

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mockasiner i trendig vintagestil med klassisk italienskinspirerad look ger karaktär åt din silhuett. Dessa eleganta skor är mångsidiga och lätta att bära vid alla tillfällen och ger en sofistikerad touch till din formella klädsel. De kombinerar stil och komfort och är perfekta för formella tillfällen som bröllop eller affärsmöten.        “

Förfinade ytbehandlingar

Den här mockasinen har en look som är både snygg och originell in i minsta detalj. Den tvåfärgade designen är djärv, med en härlig kombination av färger som blandas perfekt för en sofistikerad look. Ovandelen är tillverkad av slätt syntetläder som kontrasterar mot beige mocka för en unik look. De överlappande fransarna ger en raffinerad finish och metallspännet ger en distinkt och graciös look.    
Ett par halvpolerade mockasiner i slätt läder och brun och beige syntetmocka med tvåfärgade fransar samt rem och spänne upptill.

Komfort under alla årstider

Dessa mockasiner är lätta att ta på tack vare sin snörningsfria design, vilket garanterar optimal lätthet och komfort varje gång. De har en tålig och slitstark gummisula som inte bara ger optimal komfort för fötterna, utan också garanterar bra grepp på alla underlag i vått väder eller när marken är hal.        

Ytterligare information

Material

Säsong

,