Fot av en person som bär blå mockasiner med ett guldspänne framtill och en klocka på handleden
Loafers med spänne i syntetisk mocka för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med spänne i syntetisk mocka för män

295,00kr

Eleganta och sofistikerade skor
Lätta loafers
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa eleganta herrloafers i syntetisk mocka är ett sofistikerat val för alla formella tillfällen. Den enkla, tidlösa designen är utsmyckad med ett spänne i metall för en subtil touch av glamour. Med sin bekväma sula och mjuka yta kommer dessa loafers snabbt att bli ditt favoritval som komplement till alla formella outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa eleganta loafers för män ger en sofistikerad touch till alla vardagsoutfits. De är tillverkade i smidig mocka och har ett utsmyckat centralt spänne för en tidlös, raffinerad stil. Den lätt vadderade sulan gör att skorna sitter bekvämt hela dagen. Dessa mångsidiga skor är perfekta för både formella och informella tillfällen.”

Ett elegant spänne i guld

Dessa loafers med spänne är tillverkade i mjuk, högkvalitativ syntetmocka för en klassisk och tidlös stil. Metallspännet ger en elegant touch, medan yttersulan i gummi säkerställer optimalt grepp och hållbarhet. Oavsett om det gäller formella eller avslappnade tillfällen kommer dessa loafers att vara ett raffinerat tillskott till alla mäns garderob.
3735-f6f4b6.jpeg
Fot av en person som bär blå mockasiner med ett guldspänne framtill och en klocka på handleden
0-746309.jpeg
3735-462fda.jpeg

Praktisk, bekväm och elegant

Dessa loafers med spänne i syntetisk mocka för män är elegans personifierad. De är tillverkade i mjukt material av hög kvalitet och har ett dekorativt metallspänne upptill samt ett läderfoder för extra komfort. Dessa snygga och praktiska loafers är perfekta för att ge en sofistikerad touch till alla uppklädda eller avslappnade outfits.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,