Grå mockaloafers för män med vit bakgrund
Grå mocka-loafers för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Grå mocka-loafers för män

769,00kr

Ger en mjuk och lyxig konsistens
Mångsidig
Unik och enkel
Tillverkad med omsorg

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra gråa casual loafers i mocka är det perfekta valet för män som söker en blandning av stil och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade i mocka av hög kvalitet och ger en lyxig känsla och elegant look. Den neutrala grå färgen ger dessa mångsidiga skor en sofistikerad touch och gör dem perfekta för en mängd olika avslappnade tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och har en perfekt passform och tidlös stil. Den mjuka, lyxiga grå mockan ger dessa loafers en sofistikerad look, samtidigt som den ger en modern touch till din outfit. Den mångsidiga grå färgen smälter lätt in med alla nyanser av kläder, så att du kan bära dem med en mängd olika outfits, oavsett om det är för ett formellt eller informellt tillfälle.”

Lägg till en touch av sofistikering till din look!

Dessa avslappnade grå mockaloafers för män ger din look en sofistikerad touch. Den klassiska, tidlösa designen gör dem till ett mångsidigt val som aldrig kommer att bli omodernt, vilket gör dem idealiska för män som bryr sig om stil och komfort. Med sin eleganta look, högkvalitativa konstruktion och mångsidighet kommer de snabbt att bli en stapelvara i garderoben.
Grå mockaloafers för män med vit bakgrund

Perfekt för dig!

Dessa loafers för män är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och har en perfekt passform och tidlös stil. Den mjuka, lyxiga grå mockan ger dessa loafers en sofistikerad look, samtidigt som den ger en modern touch till din outfit. Den mångsidiga grå färgen smälter lätt in med alla nyanser av kläder, så att du kan bära dem med en mängd olika outfits, oavsett om det är för ett formellt eller informellt tillfälle.

Ytterligare information

Material

Färg