Loafers i syntetisk mocka i originell design för män med träbotten
Loafers i syntetisk mocka med originell design för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers i syntetisk mocka med originell design för män

591,00kr

Ger en känsla av komfort
Elegant och klassisk
Mjuk och unik
Tillverkad av kvalitetsmaterial

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetmocka med originell design för män är det perfekta valet för män som letar efter en sko som är både snygg och bekväm. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de är miljövänliga tack vare användningen av syntetisk mocka. Deras originella design har unika detaljer som ger en sofistikerad touch till alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är tillverkade av högkvalitativa material och ger en oöverträffad känsla av komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den syntetiska mocka som används vid tillverkningen av dessa loafers är noggrant utvald för sin mjukhet och hållbarhet. Den efterliknar perfekt utseendet och känslan hos äkta mocka, men utan nackdelarna med komplicerat underhåll och höga kostnader. Detta gör dem till ett mer praktiskt och prisvärt alternativ för dem som söker lyx utan kompromisser.”

En extra touch av stil till din garderob

Dessa mockasiner ger din garderob en extra touch av stil. Förutom att de är snygga är dessa loafers också exceptionellt bekväma. Den dämpade innersulan ger optimal dämpning för dina fötter, så att du kan gå hela dagen utan att känna dig trött. Konstruktionen av dessa mockasiner är utformad för optimal grepp och stabilitet.
Loafers i syntetisk mocka i originell design för män med träbotten

En oöverträffad känsla av komfort

Dessa loafers för män är tillverkade av högkvalitativa material och ger en oöverträffad känsla av komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den syntetiska mocka som används vid tillverkningen av dessa loafers är noggrant utvald för sin mjukhet och hållbarhet. Den efterliknar perfekt utseendet och känslan hos äkta mocka, men utan nackdelarna med komplicerat underhåll och höga kostnader. Detta gör dem till ett mer praktiskt och prisvärt alternativ för dem som söker lyx utan kompromisser.

Ytterligare information

Material

Säsong