Grå mockasiner som hålls av en person. En flod syns i bakgrunden.
Ortopediska loafers för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska loafers för män

591,00kr

Lindrar smärta
Att behålla under en hel dag
Enkelt underhåll
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska loafers är det perfekta valet för män som vill kombinera komfort och stil. Skorna är noggrant utformade för att ge dig extra stöd och optimal komfort. Mokasinerna är dessutom slitstarka och tåliga, vilket gör dem till ett perfekt val för vardagsbruk. Loafers har en elegant och avslappnad design som gör dem perfekta för en mängd olika tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa ortopediska mockasiner har utformats speciellt för att lindra smärta och problem i fötterna. Tack vare sin ergonomiska design hjälper de till att fördela kroppsvikten jämnt över foten, vilket minskar trycket på känsliga områden. De finns i en mängd olika storlekar och färger för att passa individuella behov och preferenser.”

För alla stilar

Den eleganta, avslappnade designen gör dessa loafers mångsidiga och enkla att matcha med vilken outfit som helst. De finns i en mängd olika färger och storlekar och passar alla stilar och personliga preferenser. Våra ortopediska loafers för män är ett utmärkt val för dig som vill ha bekväma, funktionella skor utan att göra avkall på stilen.
Grå mockasiner som hålls av en person. En flod syns i bakgrunden.

Bekväm gång

Dessa ortopediska mockasiner för män är eleganta, bekväma skor som har utformats speciellt för att göra det bekvämt att gå. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en innersula som formar sig perfekt efter fotens form och fördelar trycket jämnt över foten.

Ytterligare information

Material

Säsong