Brun mockasin på en sten.
Ortopediska mockasiner i syntet för män
809,90kr 718,90kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024
Rea!

Ortopediska mockasiner i syntet för män

718,90kr

-11%
Bra gångkomfort
Utmärkt stöd för foten
Halkfri sula
En avslappnad look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska syntetiska mockasiner för herrar är bekväma och praktiska skor som ger optimalt stöd för dina fötter. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa syntetmaterial och är lätta, slitstarka och lätta att ta hand om. De finns i en rad olika färger, så att du kan välja den nyans du gillar bäst. Och glöm inte att välja rätt storlek för dig med hjälp av våra storleksguider.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sulorna på våra ortopediska mockasiner är utformade för att absorbera stötar och fördela trycket jämnt över fötterna, vilket lindrar smärtsamma tryckpunkter. De ger också optimalt grepp på alla ytor, även de halaste. Detta är särskilt viktigt för äldre personer eller personer med nedsatt rörlighet.

Mångsidiga skor

Den eleganta, klassiska designen på dessa ortopediska loafers gör dem till ett mångsidigt alternativ för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem för arbete, fritid eller formella utflykter, kommer dessa skor att matcha din outfit perfekt. Välj bland en rad olika färger. Och glöm inte att läsa våra storleksguider för att välja rätt storlek för dig.

Brun mockasin på en sten.
Brun mockasin på en sten.

För att förbättra din komfort

Dessa ortopediska loafers är perfekta för män som vill förbättra sin komfort och sitt välbefinnande samtidigt som de är eleganta. De kan bäras till en mängd olika vardagliga outfits, vilket gör dem till ett mångsidigt val. Våra ortopediska mockasiner i syntet för män är ett utmärkt alternativ för dig som vill lindra smärta och trötthet i fötterna.

Ytterligare information

Material

Säsong