-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska mockasiner i syntetläder för män

828,00kr

Bekväma skor
Utmärkt stöd för foten
Idealisk för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska loafers i syntetläder för män är både snygga och bekväma, så att du kan se bra ut och må bra på samma gång. Oavsett om du går mycket eller tillbringar mycket tid på fötterna behöver du bekväma skor för att undvika rygg- eller ledvärk.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra mockasiner är tillverkade av syntetläder och är flexibla och slitstarka.
Syntetläder av hög kvalitet som låter fötterna andas och röra sig fritt utan att märkas av slitage.
Sömmarna och efterbehandlingen är utformade för att ge dig skor som håller över tid och följer dig varje steg på vägen.

Stötdämpande innersulor

Sulorna på våra ortopediska mockasiner för män är ganska tjocka.
De är tillverkade av gummi med en speciell halkfri design, så att du kan gå på alla underlag helt säkert.
Materialet och utformningen av våra innersulor gör dem stötdämpande för att avlasta din kropp och minska smärtan i samband med promenader.

18087-0fde04.jpeg
Foto av ett par ortopediska mockasiner i svart läder med tjock sula för män

Att bära under alla omständigheter

Våra ortopediska mockasiner i syntetläder för män finns i svart eller brunt och passar perfekt till dina vardagsoutfits, oavsett tillfälle.
För jobbet, vardagsutflykter eller mer formella tillfällen, våra mockasiner passar perfekt för dig. De får dig att se chic ut samtidigt som de tar hand om dig, och du kommer att älska att bära dem.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,