Svarta mockasiner som bärs av en person. Du kan bara se hans anklar.
Ortopediska mockasiner i syntetläder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska mockasiner i syntetläder för män

473,00kr

Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska herrloafers i syntetläder är snygga och bekväma, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge optimalt stöd för dina fötter samtidigt som du ser snygg ut. De finns i tre färger, så du kan välja den du gillar bäst. Och glöm inte att välja rätt storlek för dig.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra ortopediska mockasiner i syntetläder för herrar är det perfekta valet för dig som vill kombinera stil och komfort. Det syntetiska lädret är mjukt och följsamt och ger stor flexibilitet när du går. Oavsett om du letar efter skor för en dags arbete eller för ett speciellt tillfälle kommer dessa mockasiner att vara ett utmärkt val för dina fötter.

Lägg till dem i din garderob

Den klassiska designen gör dessa loafers perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en avslappnad kväll ute med vännerna. Så det här paret skor är ett måste i din garderob. De finns i 3 färger som passar alla klädstilar. Välj den färg som bäst matchar din garderob.

Svarta mockasiner som bärs av en person. Du kan bara se hans anklar.

Passform, hållbarhet och komfort

Mockasinerna är tillverkade i mjukt och följsamt syntetläder som ger perfekt passform och lång hållbarhet. Innersulan är också tillverkad av högkvalitativa material för att ge extra komfort för dina fötter. Om du letar efter ett par kvalitetsskor för vardagsbruk är dessa loafers precis vad du behöver.

Ytterligare information

Material

Säsong