Lyxiga brogue-liknande guldfärgade loafers för män mot en vit bakgrund
Loafers i guld med brogue-stil för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i guld med brogue-stil för män

1243,00kr

Ger en sofistikerad, djärv look
Mjuk och elegant
Bekväm och praktisk
En extraordinär design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra guldfärgade loafers i brogue-stil för män är den perfekta symbolen för elegans och förfining. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är designade för män som vill ha en sofistikerad och distinkt look. Den klara guldfärgen ger en touch av glamour till alla outfits, oavsett om det gäller en formell kväll eller ett speciellt tillfälle.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är tillverkade med känsla för detaljer och är designade för män som vill ha en sofistikerad, djärv look. Den glänsande guldfärgen ger en touch av glamour till alla outfits, oavsett om de är formella eller avslappnade. Brogue-detaljerna, med dekorativa spikar på ovandelen, ger en extra dimension till dessa redan underbara skor. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen.”

Ger en personligt anpassad, bekväm passform

Dessa guldfärgade loafers i brogue-stil för män är ett utmärkt val för dig! De perforerade detaljerna och dekorativa motiven på ovandelen ger en klassisk, tidlös look, samtidigt som de tillför en touch av modernitet och sofistikering. Förutom sin oklanderliga look erbjuder dessa mockasiner också oöverträffad komfort. Det mjuka läderfodret formar sig perfekt efter foten och ger en personlig och bekväm passform.
Lyxiga brogue-liknande guldfärgade loafers för män mot en vit bakgrund
Lyxiga brogue-liknande guldfärgade loafers för män mot en vit bakgrund

Höjden av elegans och förfining

Dessa guldfärgade loafers för män är sinnebilden av elegans och förfining. Skorna är tillverkade med exceptionell hantverksskicklighet och är designade för män som vill ha en sofistikerad, djärv look. Guldfärgen ger en touch av glamour och exklusivitet till alla outfits. Oavsett om det gäller en formell kväll, ett speciellt evenemang eller bara för att sticka ut i vardagen, är dessa loafers det perfekta valet för dem som vill sticka ut med stil.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,