Korsade fötter i svarta och guldfärgade loafers på parkettgolv
Loafers i svart och guldfärgad lack för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i svart och guldfärgad lack för män

1124,00kr

Eleganta skor för en originell look
En liten klack för att framhäva silhuetten
Bekväma skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i patent för män är det perfekta valet för formella tillfällen. De är designade för att erbjuda överlägsen kvalitet, optimal komfort och elegant stil. Glänsande svart läder kombinerat med gulddetaljer ger en elegant touch till alla outfits. Med sitt slitstarka material och tidlösa design blir dessa loafers ett elegant tillskott till din skosamling.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta och guldfärgade loafers i lackat läder för män kombinerar stil och elegans. Med sin klassiska men ändå trendiga design är dessa loafers det perfekta valet för alla sofistikerade outfits. De passar perfekt till en kostym eller formell outfit, men kan också bäras med avslappnade chino-byxor för en mer avslappnad men elegant look. Gulddetaljerna ger en extra touch av förfining till denna tidlösa stil.”

Lyxiga loafers vid dina fötter

Dessa loafers i lack för män är ett måste för alla som vill sticka ut från mängden och samtidigt behålla en touch av elegans. Med sin blanka yta och gulddetaljer passar skorna till alla outfits, oavsett om de är smarta eller avslappnade. Dessa exklusiva loafers i svart och guld är det perfekta valet för speciella tillfällen eller sofistikerade utekvällar.
Korsade fötter i svarta och guldfärgade loafers på parkettgolv

Bekväm och elegant

Oavsett om du ska på en formell tillställning eller bara vill ge din vardagsoutfit en touch av stil är dessa loafers i lack ett elegant och klassiskt val som aldrig blir omodernt. De är perfekta för formella tillfällen som bröllop, affärsmöten eller formella utekvällar.

Ytterligare information

Färg

Storlek

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Material

Säsong

, ,