Ett par skuggade bruna loafers på en vintage brun resväska och parkettgolv
Loafers med ormskinnseffekt i lackat läder för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med ormskinnseffekt i lackat läder för män

710,00kr

Eleganta loafers för en chic look
Lätt att underhålla
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i ormskinn och lackskinn för män ger en elegant och sofistikerad stil med sin ormskinnstextur. De är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara estetiskt tilltalande, utan också bekväma att bära hela dagen. Oavsett om du är på väg till jobbet eller ska på en formell tillställning kommer dessa loafers att matcha din outfit perfekt. Unna dig själv den ultimata lyxen med skor som kommer att väcka uppmärksamhet!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för män är tillverkade i högkvalitativt lackskinn och har en ormskinnstruktur för en elegant och distinkt look. Gummisulan ger ett säkert grepp på alla underlag. Med optimal komfort och exceptionell hållbarhet är dessa skor perfekta för både formella och avslappnade tillfällen.”

Exceptionella skor

Dessa herrloafers i lack är ett sofistikerat tillskott till alla garderober. De är tillverkade i konstläder med ormskinnseffekt på skons framsida och passar perfekt för alla tillfällen. Med en vadderad innersula ger dessa loafers komfort och ultimat stil. Gör dig redo att vända på huvuden med dessa exceptionella skor!
Ett par skuggade bruna loafers på en vintage brun resväska och parkettgolv
Ett par bruna mockasiner med gradient effekt och ormskinn med en logotyp på ovansidan av skon

Tidlös elegans

Dessa loafers för män är tillverkade i högkvalitativt lackskinn och har en ormskinnstruktur för en elegant och distinkt look. Gummisulan ger ett säkert grepp på alla underlag. Med optimal komfort och exceptionell hållbarhet är dessa skor perfekta för både formella och avslappnade tillfällen.

Ytterligare information

Färg

,

Säsong

, , ,

Material

,