Fötter av en person som bär mockasiner med guldpaljetter på ett brunt parkettgolv
Lyxiga glitterloafers för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Lyxiga glitterloafers för män

1006,00kr

Mycket eleganta loafers
Utmärkt stöd för foten
Bra gångkomfort
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lyxiga glitterloafers för män är det perfekta valet för alla formella eller avslappnade tillfällen där du vill göra ett minnesvärt intryck. Dessa eleganta skor är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ser helt fantastiska ut. Den glittrande ytan ger din outfit en oförglömlig gnista, medan den klassiska, tidlösa stilen alltid gör dem till det perfekta paret för alla sofistikerade herroutfits!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa lyxiga glitterloafers är perfekta för att ge din outfit en gnistrande touch. Skorna är tillverkade av material av högsta kvalitet med glittrande paljetter och kommer garanterat att bli stjärntillbehöret i din outfit för alla tillfällen. Den omsorgsfulla finishen och eleganta looken skiljer dem från andra loafers och gör dem till ett perfekt val för dig som vill sticka ut från mängden.”

Unika skor

Dessa lyxiga loafers för män är den perfekta accessoaren för att ge en touch av glitter och sofistikering till alla outfits. De finns i två olika färger så att du kan variera looken efter tillfälle och anpassa färgen efter din outfit för dagen. Med glitter på ovansidan av skon blir din outfit mer än exceptionell och du kommer att kunna revolutionera modet!
Två par svarta och guldfärgade lackskor med paljetter på ett parkettgolv
Fötter av en person som bär mockasiner med guldpaljetter på ett brunt parkettgolv
0-7b5ee8.jpeg

En unik stil med paljetter!

Dessa lyxiga glitterloafers är perfekta för att ge din outfit en gnistrande touch. Skorna är tillverkade av material av högsta kvalitet med glittrande paljetter och kommer garanterat att bli stjärntillbehöret i din outfit för alla tillfällen. Den omsorgsfulla finishen och eleganta looken skiljer dem från andra loafers och gör dem till ett perfekt val för dig som vill sticka ut från mängden.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,