Ett par händer håller i blå skor med krokodilmotiv
Lyxiga loafers i krokodil för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lyxiga loafers i krokodil för män

1006,00kr

Eleganta skor för en originell look
Utmärkt stöd för foten
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lyxiga loafers i krokodil för män är ett riktigt mästerverk inom herrmode. De är tillverkade av lackat läder med krokodilhuvuden och kombinerar komfort och sofistikering för en lyxig look. Dessa loafers är den perfekta accessoaren för att komplettera din casual-chic look eller klä upp en mer elegant outfit. De omsorgsfulla detaljerna och den exceptionella kvaliteten gör den här produkten till ett måste i den moderna mannens garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa lyxiga herrloafers är tillverkade i lackat läder och har ett snyggt krokodilmönster på skons ovandel. De ger en sofistikerad look samtidigt som de är bekväma att bära tack vare det mjuka innerfodret. Dessa mångsidiga loafers är perfekta för formella tillfällen och speciella evenemang och är lätta att matcha med en mängd olika outfits. Ett riktigt måste i din garderob!”

En elegant look för alla tillfällen

Dessa loafers i krokodilgummi för män är det perfekta valet för sofistikerade män som söker lyx och elegans. Med exakta detaljer på ovandelen ser dessa mockasiner utsökta och distinkta ut med sin krokodilskinnseffekt. De är också bekväma att bära och ger dig en elegant look för både formella och informella tillfällen.
Ett par händer håller i blå skor med krokodilmotiv

Ett unikt och distinkt utseende

Våra crocodile loafers för män är en riktig juvel inom herrmode. Dessa mockasiner är eleganta och sofistikerade, tillverkade av högkvalitativt patentläder och har en unik krokodilstruktur som inte lämnar någon oberörd. Deras gummisulor ger optimal komfort vid varje steg. Dessa loafers är perfekta för formella tillfällen eller mer avslappnade outfits och ger en oklanderlig finish till varje framstående herrlook.

Ytterligare information

Säsong

, , ,

Material

, ,