Fötterna bär röda mockasiner med krokodileffekt och en tofs på ovansidan av skon
Mockasiner i rött lackskinn med krokodilnarv
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mockasiner i rött lackskinn med krokodilnarv

887,00kr

Eleganta loafers för en raffinerad look
Lättskötta skor
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i rött lackskinn är ett måste för alla som gillar sofistikerad stil. Krokodilskinnets textur ger skon en unik touch av originalitet. Den bekväma sulan gör att du kan bära skorna hela dagen. Perfekt för ett speciellt tillfälle eller för att ge en touch av elegans till din vardagsoutfit!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa magnifika mockasiner i rött lackskinn med krokodilkorn kommer att bli en riktig juvel för dina fötter. Med sin blanka yta och unika textur är de ett elegant val för alla tillfällen. De här mockasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och är bekväma och slitstarka, vilket gör att de sitter perfekt hela dagen.”

En elegant och originell look

Dessa loafers i rött krokodilskinn är både eleganta och raffinerade. Den blanka ytan och den lilla tofsen på skons framsida ger en sofistikerad look, medan krokodilimitationen ger skon en touch av exotism och originalitet. Skorna är designade med stor känsla för detaljer och är perfekta för att komplettera alla outfits med stil.
Fötterna bär röda mockasiner med krokodileffekt och en tofs på ovansidan av skon

En trendig, välvårdad look

Dessa magnifika mockasiner i rött lackskinn med krokodilkorn kommer att bli en riktig juvel för dina fötter. Med sin blanka yta och unika textur är de ett elegant val för alla tillfällen. De här mockasinerna är tillverkade av högkvalitativa material och är bekväma och slitstarka, vilket gör att de sitter perfekt hela dagen.

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material

,