Svarta, blanka loafers med röd piping på tårna mot en vit bakgrund
Svarta loafers i patent med röd kant för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Svarta loafers i patent med röd kant för män

2723,00kr

Eleganta skor
Skor som är lätta att ta på
Många storlekar tillgängliga
En tidlös disgn

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta loafers i patent för män är ett elegant och klassiskt val av skor. De röda kanterna ger en subtil färgklick för en sofistikerad stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder komfort och hållbarhet hela dagen. Dessa loafers passar perfekt till en formell kostym eller smarta fritidskläder och ger omedelbart en elegant touch till alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta loafers i patent för män är ett elegant tillskott till alla formella eller avslappnade outfits. De röda kanterna ger en subtil färgklick som ger karaktär åt dessa tidlösa skor. Med sin kvalitetskonstruktion och klassiska design är dessa loafers ett säkert val för alla viktiga tillfällen.”

En unik och tidlös stil

Dessa loafers för män är ett måste för alla som älskar klassisk stil med en touch av originalitet. Den svarta lackytan förstärks av djärva röda kanter som ger dem en unik karaktär. De bekväma och slitstarka loafersskorna är perfekta för alla vardagliga tillfällen och kommer garanterat att få dig att synas i mängden.
Svarta, blanka loafers med röd piping på tårna mot en vit bakgrund

Bekväma skor med stil

Dessa svarta loafers i patent för män är den perfekta accessoaren för att ge en sofistikerad touch till alla outfits. Den röda kanten ger dem en modern och originell look. De här mockasinerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är bekväma och slitstarka, perfekt för vardagsbruk eller speciella tillfällen. Ett måste för varje mans garderob!

Ytterligare information

Färg

Material

,

Säsong

,