Svarta loafers i lack med spikar baktill på skon.
Svarta loafers i patent med spikar för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta loafers i patent med spikar för män

1775,00kr

Eleganta skor
Ett originellt utseende
Många storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Oavsett om du vill komplettera en elegant outfit eller bara lägga till en touch av originalitet till din vardagsstil är dessa svarta loafers i patent med spikar precis vad du behöver. Den bekväma innersulan ser till att du alltid ser elegant ut utan att offra ett uns av komfort. Herrloafers i svart lack med spikar ger din garderob en touch av rock’n’roll-chic.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta patentloafers med spikar är precis vad alla män behöver för att få en extra touch av sofistikering i sin garderob. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en klassisk design som sedan förskönas av den subtila närvaron av spikarna, som ger din outfit en touch av originalitet.”

En djärv stil för din garderob

Dessa svarta loafers i patent för män är designade för den djärva stilentusiasten. De är bekväma och eleganta och passar perfekt för alla formella eller avslappnade tillfällen. Med sin blanka yta och slående design är dessa loafers i patent ett perfekt val för dig som vill sticka ut från mängden med en unik och originell look. Den klassiska färgen passar dessutom till alla outfits.
Svarta loafers i lack med spikar baktill på skon.

Originella och unika skor

Dessa svarta patentloafers med spikar är precis vad alla män behöver för att få en extra touch av sofistikering i sin garderob. De är tillverkade av högkvalitativa material och har en klassisk design som sedan förskönas av den subtila närvaron av spikarna, som ger din outfit en touch av originalitet.

Ytterligare information

Färg

Säsong

, , ,

Material

,