Glänsande loafers med fjärilsspänne i guld mot en vit bakgrund
Svarta loafers i patent med stämplar av bin
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Svarta loafers i patent med stämplar av bin

3196,00kr

Eleganta skor för en sofistikerad look
Bra gångkomfort
Många storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa svarta loafers med bietryck för män är det perfekta valet för formella tillfällen. Dessa oklanderliga skor är tillverkade av premiumläder och garanterar oöverträffad komfort samtidigt som de ger din outfit en elegant och sofistikerad look. Med subtila detaljer av bietryck på ovandelen ger dessa loafers din stil en touch av personlighet och får dig att känna dig unik och självsäker.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa svarta loafers i patent för män har en subtil stämpel av ett bi på framsidan, vilket ger en touch av nyckfullhet till denna eleganta modell. Dessa skor erbjuder optimal komfort tack vare en mjuk innersula och en enkel design, perfekt för ett formellt eller avslappnat tillfälle. De svarta loafers i patent för män med bimotiv är den perfekta accessoaren för att komplettera din garderob med stil.”

Lackskinn av hög kvalitet

Våra svarta loafers i patent för män är perfekta för att ge din outfit en sofistikerad touch. Skorna kombinerar elegans och originalitet och passar perfekt för alla tillfällen. De är tillverkade av högkvalitativt lackat läder och erbjuder optimal komfort hela dagen. Oavsett om du planerar ett formellt eller avslappnat tillfälle är dessa loafers perfekta för alla situationer.
Glänsande loafers med fjärilsspänne i guld mot en vit bakgrund
Glänsande loafers med fjärilsspänne i guld mot en vit bakgrund

En elegant och originell outfit

Dessa skor är utsmyckade med en distinkt bi-stämpel och är designade för att ge en unik touch av stil till alla outfits. Lackfinishen ger skorna en elegant och sofistikerad lyster, medan gummisulan garanterar högsta komfort under alla dina utflykter. Dessa svarta loafers i patent för män kommer snabbt att bli en viktig accessoar i din garderob.

Ytterligare information

Färg

Säsong

, , ,

Material

,