mockasin i brunt läder mot en vit bakgrund
Casual läderskor för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Casual läderskor för män

1065,00kr

Mycket eleganta skor
Utmärkt stöd för foten
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa avslappnade läderloafers för män är ett perfekt val för personer som gillar att ligga i framkant när det gäller mode i garderoben. De är tillverkade av kvalitetsläder som ger komfort och elegans till dina fötter. Den klassiska looken kännetecknas av en loafer utan synliga sömmar eller snören för enkel på- och avtagning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vackra läderloafers för män är det perfekta valet för dem som gillar att ligga i framkant när det gäller mode och samtidigt vara bekväma i sina skor. Råmaterialet i denna mockasin är läder, som är smidigt och avslappnat, vilket garanterar hållbarhet över tid samt optimal komfort. Mokasinen har också fina sömmar för en attraktiv finish.”

Nyktra färger

Den här modellen finns i en rad olika färger, bland annat svart och brunt. De neutrala färgerna är lätta att matcha med alla klädstilar. Oavsett om du är inbjuden till ett bröllop, en affärsmiddag eller bara en måltid med vänner, är dessa mockasiner gjorda för dig. Det berömda lädret som används här garanterar att varken färg eller material förändras med tiden.
elegant mockasin i svart läder för män
mockasin i brunt läder mot en vit bakgrund
elegant mockasin i svart läder för män
elegant mockasin i svart läder för män

Elegant

Dessa vackra läderloafers för män är det perfekta valet för dem som gillar att ligga i framkant när det gäller mode och samtidigt vara bekväma i sina skor. Råmaterialet i denna mockasin är läder, som är smidigt och avslappnat, vilket garanterar hållbarhet över tid samt optimal komfort. Mokasinen har också fina sömmar för en attraktiv finish.

Ytterligare information

Material

Säsong

,