En person håller i en svart krokodilliknande mockasin med ett skohorn inuti
Herrloafer i läder med krokodiltryck
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Herrloafer i läder med krokodiltryck

1539,00kr

Elegant och mycket bekväm
En sofistikerad touch till din vardag
Erbjuda ojämlik komfort
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i krokodilskinn för män är ett perfekt val av skor för personer som vill vara moderiktiga och se ut som bäst. Våra loafers är tillverkade av läder, vilket inte bara gör skon mer slitstark, utan också ger oöverträffad komfort samtidigt som den ger en unik touch till alla dina outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i krokodilmönstrat läder har en elegant design som garanterat kommer att få andra att lägga märke till dig. De är eleganta och mycket bekväma och passar lika bra till vardags som till mer formella tillställningar. Bär dem till en kostym för att ge din look en personlig touch och din outfit en unik karaktär.”

En elegant relief

Om du letar efter en loafer för din nästa eleganta utflykt eller helt enkelt för att ge din vardagsoutfit en sofistikerad touch, behöver du inte leta längre än till våra loafers i krokodilmönstrat läder. Dessa loafers är tillverkade med en detalj för att komma så nära krokodilmönstret som möjligt med dess eleganta och distinkta relief.
lila mockasin för män
En person håller i en svart krokodilliknande mockasin med ett skohorn inuti
moccasin för män svart
undersidan av mockasiner

Inget för tidigt slitage

Dessa loafers har en något förstärkt sula, vilket gör dem mer bekväma att bära under långa perioder av promenader. De finns i en rad olika färger för att matcha din kvällsklädsel, som kostymer, eller helt enkelt dina vardagsoutfits.

Ytterligare information

Storlek

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Material

,