Bruna loafers med krokodilmotiv mot en grå bakgrund.
Loafers i syntetläder med krokodilmönster
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i syntetläder med krokodilmönster

1065,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i syntetläder med krokodilmönster passar både till vardag och fest tack vare sin moderna, eleganta design. Den optiska sulan med dubbar ger perfekt komfort för daglig användning, medan de växtmönstrade överläggen är originella. Välj dessa vackra mockasiner med sitt diskreta krokodilmönster som blandats in i lädret!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i syntetläder är den perfekta kombinationen av avslappnad stil och formell elegans. Den optiska sulan ger en modern touch samtidigt som komforten gör dem perfekta för alla tillfällen. Med sitt unika krokodilmönster kommer dessa loafers att bli ett trendigt tillskott till din skosamling.”

Krokodilmotiv smälta in i lädret

Bli förälskad i dessa magnifika mockasiner i syntetläder. De diskreta krokodilmotiven, som smälter in i lädret, ger dessa klassiska skor en modern touch. Det högkvalitativa lädret garanterar också överlägsen hållbarhet och motståndskraft. Dessa mockasiner är perfekta för dig som söker en balans mellan stil och hållbarhet.
Foto av en svart läderloafer som bärs av en kvinna i svarta byxor på en gata
Bruna loafers med krokodilmotiv mot en grå bakgrund.
Foto av svarta läderloafers med krokodilmönster på ett grått golv
Foto av ett par bruna loafers som bärs av en kvinna med svarta byxor på ett grått golv

En kompromiss mellan stil och komfort

Dessa loafers i syntetläder har optiska sulor för komfort och stabilitet. De är därför mycket bekväma att bära. Oavsett om du planerar en kväll ute eller bara vill förbättra din vardagslook, välj dessa originella skor med sitt diskreta mönster och solida färg. Trevliga att bära och estetiskt tilltalande, allt du behöver göra är att beställa dem.

Ytterligare information

Säsong

,

Material