-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sköna loafers för herrar i syntetläder

710,00kr

Privilegierad komfort
Elegant och modernt utseende
Finns i tre färger
Designen är sofistikerad och elegant

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Mokasiner är skor som kombinerar komfort och elegans. Med dessa herrmockasiner i syntetläder får du optimal komfort samtidigt som du bär trendiga skor. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet, vilket gör dem slitstarka och tåliga. Ovandelen och den vadderade innersulan ger extra stöd för dina fötter på långa promenader eller arbetsdagar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bekväma herrloafers i syntetläder är den perfekta skon för män som vill kombinera stil och komfort.
Skorna är tillverkade av högkvalitativa material som mjukt och följsamt syntetläder, som känns otroligt bekvämt mot foten.
Designen är sofistikerad och elegant, vilket gör dem till ett perfekt val för finare tillfällen.

Komfort först

Bekväma loafers för män är den perfekta skon för dig som vill lägga till stil och klass till din garderob samtidigt som du njuter av maximal komfort.
Dessa mockasiner är tillverkade i syntetläder och har en mjuk och följsam yta som anpassar sig perfekt efter fotens form och minskar trycket på tårna.

0-1c4f5d.jpeg
Svart mockasin med brun insida mot vit bakgrund
0-3708bb.jpeg
0-2227f8.jpeg

Äkta läder för dina mockasiner

Bekväma mockasiner för män är en snygg och praktisk skomodell som är perfekt för moderna män som vet hur man kombinerar komfort och stil.
Dessa noggrant handgjorda mockasiner är tillverkade av äkta läder av högsta kvalitet, vilket ger en mjuk känsla och optimal robusthet.

Ytterligare information

Material

Säsong