Sofistikerade loafers i syntetläder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sofistikerade loafers i syntetläder för män

532,00kr

Läder av hög kvalitet
Bekväma skor
Halkfri sula
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetläder är det perfekta valet för män som vill kombinera stil med optimal komfort. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och ger en elegant och sofistikerad finish som passar alla tillfällen. Deras ortopediska design har utformats speciellt för att ge extra stöd åt dina fötter, vilket förbättrar ditt allmänna välbefinnande.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Du kommer att älska våra loafers i syntetläder, för de har mycket som talar för dem.
Innersulan är vadderad för extra komfort hela dagen.
Dessa mockasiner har också en halkfri yttersula i gummi som ger dig bra grepp på alla underlag. Det gör dem perfekta för vardagsbruk, oavsett om det är på jobbet eller fritiden.

Praktisk och elegant

Den klassiska, tidlösa designen gör det enkelt att matcha dessa loafers med vilken outfit som helst, från formella kostymer till avslappnade jeans.
Så de är ett praktiskt och snyggt val för alla som vill ta hand om sina fötter och samtidigt vara moderiktiga.
Läs mer om våra olika stilar och gör ditt val nu.

Mångsidighet och läderkvalitet

Dessa herrloafers i syntetläder är ett elegant och bekvämt val för män som vill ta hand om sina fötter.
Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativtt syntetläder och erbjuder exceptionell hållbarhet och en raffinerad look.
Om du letar efter ett par mångsidiga skor kan du välja våra ortopediska mockasiner i äkta läder nu,

Ytterligare information

Material

Säsong