Camel loafer med guldspänne i profil mot en vit bakgrund
Trendiga loafers i lädereffekt med guldspänne för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Trendiga loafers i lädereffekt med guldspänne för män

828,00kr

Trendigt guldfärgat spänne
Syntetiskt läder av hög kvalitet
Storlek 37 till 48
Bekväm att bära

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa trendiga mjuka loafers i lädereffekt med guldspänne för män kombinerar stil och komfort för att skapa en tidlöst elegant look. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och lyxiga för varje steg. Designen är enkel men elegant, perfekt för män som bryr sig om sitt utseende. Lädereffekten ger också skorna en sofistikerad touch och ger dem en raffinerad look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Med sin sofistikerade design ger dessa loafers med guldspänne en touch av finess till alla outfits. De är tillverkade av högkvalitativt syntetläder, vilket ger dem en lyxig men djurvänlig känsla. Den omsorgsfullt utformade finishen ger en äkta lädereffekt, vilket ger intrycket av en dyr sko utan den orimliga prislappen.”

Flexibel och mångsidig

Dessutom är dessa mockasiner inte bara snygga: de är också slitstarka och tåliga mot vardagligt slitage tack vare sin solida konstruktion. Så du kan vara säker på att de kommer att vara med dig under lång tid. Det mjuka materialet gör att skon är bekväm hela dagen. Den flexibla, lätta designen gör att du kan röra dig fritt samtidigt som den ger tillräckligt stöd för dina fötter.
0-3ea614.jpeg
Camel loafer med guldspänne i profil mot en vit bakgrund
0-fd42c2.jpeg
Camel loafer med guldspänne i profil mot en vit bakgrund

Den sista touchen på en outfit

Dessa smidiga loafers är inte bara snygga, de är också mångsidiga. Oavsett om du bär dem med dressade byxor för ett speciellt tillfälle eller med jeans för en mer avslappnad outfit, kommer de alltid att ge din look en elegant touch. Guldspännet på loaferns ovansida ger den en raffinerad touch och framhäver dess eleganta design. Välj mellan en rad olika färger för att passa din smak och/eller stil.

Ytterligare information

Saison

Printemps / Automne

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

EVA

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

PU