Vita loafers för män med gatubakgrund och en man som bär loafers
Vita casual loafers för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Vita casual loafers för män

710,00kr

Designen är ren och minimalistisk
Lätt att sätta på och ta av
En raffinerad, modern stil
Bekväm och hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra vita casual loafers för män, det perfekta valet för dig som söker både komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och lätta så fort du tar på dem. Oavsett om det gäller en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en promenad på stan så passar dessa vita loafers till alla stilar och ger din outfit en sofistikerad touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vita loafers för män är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet och en mjuk känsla från det ögonblick du tar på dem. Oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en avslappnad kväll ute, kommer dessa vita loafers att ge en touch av sofistikering till din outfit. Den dämpade innersulan ger extra stöd och garanterar optimal komfort hela dagen.”

Konstruktion utan snörning

Dessa loafers har en snörlös konstruktion som gör dem lätta att ta på och av. Dessutom har de en dämpad innersula som ger extra stöd och optimal komfort för dina fötter hela dagen. Oavsett om du bär dem för ett affärsmöte, en utekväll med vänner eller en avslappnad kväll på stan, kommer dessa vita loafers för män säkert att vända på huvuden och få dig att sticka ut med sin raffinerade, moderna stil.
Vita loafers för män med gatubakgrund och en man som bär loafers
Vita loafers för män med gatubakgrund och en man som bär loafers

En ren, minimalistisk design

Den eleganta, minimalistiska designen gör dem till ett mångsidigt alternativ som kan bäras till både formell och ledig klädsel.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,