-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vita loafers med lädereffekt för män

1065,00kr

Elegant och avslappnad
Tidlös stil
Bekväm och hög kvalitet
Mjuk och trendig

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vita loafers i lädereffekt för män är den perfekta symbolen för elegans och stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den klassiska, tidlösa designen förstärks av den ljusa vita färgen, som ger skorna en fräsch, modern touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra vita loafers med lädereffekt är det perfekta valet för män som letar efter en elegant men ändå avslappnad sko.
Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade och ger en tidlös stil för alla tillfällen. Den vita läderfinishen ger dem en sofistikerad look, medan den snörningsfria designen gör dem praktiska och lätta att ta på.
Lädrets struktur är mjuk vid beröring och ger komfort hela dagen.

Elegant och avslappnad

Loafers har en silhuett som är både elegant och avslappnad, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för alla tillfällen.
Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle är dessa loafers det perfekta valet för att komplettera din look.
Den dämpade innersulan ger överlägsen komfort och håller dina fötter avslappnade och stödda hela dagen. Dessutom ger den halkfria yttersulan i gummi optimalt grepp på alla underlag, så att du kan gå med tillförsikt.

Vita loafers med lädereffekt och grå bakgrund för män

Utformad för optimal komfort

Dessa loafers för män är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de ger en touch av sofistikering till alla outfits.
Dessa mockasiner i vitt läder har en lyxig, raffinerad look som garanterat kommer att dra till sig beundrande blickar.
Lädrets mjuka, smidiga struktur känns också behaglig att ta på, vilket garanterar en bekväm bärupplevelse hela dagen.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,