Två grå mockasiner på brunt golv med tofsar
Brun- och vitrutiga loafers med tofs för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Brun- och vitrutiga loafers med tofs för män

1065,00kr

En originell och elegant design
Tillverkad med omsorg
Lätt och flexibel
Komfort och stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra brun- och vitrutiga loafers med tofs för män, omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material, dessa loafers erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en touch av tidlös stil till din outfit. Det brun- och vitrutiga mönstret ger dessa loafers en klassisk, raffinerad look, perfekt för både formella och avslappnade tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De brun- och vitrutiga tassel loafers för män är ett elegant och sofistikerat val av skor. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en touch av stil till alla outfits. Det brun- och vitrutiga mönstret ger dessa loafers en modern och trendig look, samtidigt som de förblir klassiska och tidlösa. Rutorna är perfekt riktade och färgerna kompletterar varandra harmoniskt, vilket skapar en visuellt tilltalande design.”

En extra touch av sofistikering

Dessa loafers har en dekorativ tofs på ovandelen och ger en extra touch av sofistikering. Tofsen är säkert fastsatt och ger hela skon en förfinad touch. Innersulan ger komfort hela dagen, minskar trötthet och gör att du kan gå med lätthet. Dessa mockasiner är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. De passar perfekt till dressade byxor för ett formellt tillfälle, men kan också kombineras med jeans för en mer avslappnad och elegant look.
Två grå mockasiner på brunt golv med tofsar
Två grå mockasiner på brunt golv med tofsar

Charm och elegans!

Dessa brun- och vitrutiga tassel loafers för män är eleganta och sofistikerade skor som ger alla outfits en touch av tidlös stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Tassel loafers har en klassisk silhuett som ger en raffinerad och tidlös look. Den snörningsfria designen gör dem lätta att ta på och av, medan tofsdetaljen på ovandelen ger en extra touch av charm.

Ytterligare information

Material

Färg