Glänsande svart loafer med tofs för kvinnor mot en vit bakgrund
Läderloafers med tofsar och elegant design för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Läderloafers med tofsar och elegant design för män

1302,00kr

Tillverkad av äkta läder av hög kvalitet
Elegant och unik
En extraordinär design
Ger optimal komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra elegant designade tassel loafers i läder för män är den perfekta förkroppsligningen av elegans och stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder ultimat komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den unika designen gör dessa loafers till ett djärvt och modernt val för moderna män.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Herrloafers är unika och eleganta skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa mockasiner är tillverkade av äkta läder av hög kvalitet och har inte bara en lyxig look utan också exceptionell hållbarhet. Den djärva och distinkta designen är det som verkligen skiljer dessa loafers från resten.”

Överlägsen komfort!

Dessa mockasiner ser inte bara imponerande ut, de erbjuder också överlägsen komfort. Den dämpade innersulan ger perfekt passform och optimalt stöd för fötterna hela dagen. Den snörningsfria konstruktionen gör dem dessutom lätta att ta på och av, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för upptagna, stilmedvetna män. Oavsett om du väljer att bära dem till en formell kostym för en elegant utekväll eller till jeans och en avslappnad skjorta för en mer avslappnad look, passar dessa mångsidiga loafers för alla tillfällen.
Glänsande svart loafer med tofs för kvinnor mot en vit bakgrund
Glänsande svart loafer med tofs för kvinnor mot en vit bakgrund

Tillverkad av äkta läder av hög kvalitet!

Herrloafers är unika och eleganta skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa mockasiner är tillverkade av äkta läder av hög kvalitet och har inte bara en lyxig look utan också exceptionell hållbarhet. Den djärva och distinkta designen är det som verkligen skiljer dessa loafers från resten.

Ytterligare information

Material

Säsong